Dildpesto
Dildpesto er en lækker, smagfuld pesto, som har den skønneste grønne farve. Pestoen stammer oprindeligt fra Italien, og er perfekt til alt fra pastaretter, salater, brød og sandwiches. Prøv det f.eks. til foccacia eller fladbrød.
Du kan også tilsætte pesto til sommerens salater eller grillede kartofler.
Dildpesto kan holde sig i en uges tid på køl i en tætlukket beholder. Den kan også fryses ned i en lufttæt beholder og tages op, når du har brug for den.Prøv også tomatpesto eller spinatpesto.
Dildpesto
Antal
4
personerTid
10
minutesIngredienser
2 håndfulde dild
1 håndfuld rucola
30 g pinjekerner
40 g parmesan
1 fed hvidløg
1 dl olivenolie
0,5 citron, saften herfra
Salt og peber
Vejledning
- Tilsæt dild, pinjekerner, hvidløg, citronsaft, parmesanost og olivenolie til en blender, og blend det hele sammen igen.
- Smag til med salt og peber.
- Server pestoen med pasta, på sandwich eller som tilbehør til anden mad.