dildpesto
|

Dildpesto 

Dildpesto er en lækker, smagfuld pesto, som har den skønneste grønne farve. Pestoen stammer oprindeligt fra Italien, og er perfekt til alt fra pastaretter, salater, brød og sandwiches. Prøv det f.eks. til foccacia eller fladbrød

Du kan også tilsætte pesto til sommerens salater eller grillede kartofler.  

Dildpesto kan holde sig i en uges tid på køl i en tætlukket beholder. Den kan også fryses ned i en lufttæt beholder og tages op, når du har brug for den.Prøv også tomatpesto eller spinatpesto.

Dildpesto 

Antal

4

personer
Tid

10

minutes

Ingredienser

  • 2 håndfulde dild

  • 1 håndfuld rucola

  • 30 g pinjekerner

  • 40 g parmesan

  • 1 fed hvidløg

  • 1 dl olivenolie

  • 0,5 citron, saften herfra

  • Salt og peber

Vejledning

  • Tilsæt dild, pinjekerner, hvidløg, citronsaft, parmesanost og olivenolie til en blender, og blend det hele sammen igen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server pestoen med pasta, på sandwich eller som tilbehør til anden mad.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *