Squash tzatziki
Du kender helt sikkert den lækre græske klassiker, tzatziki. Den lækre dip er en af mine favoritter fra det græske køkken, og er perfekt til salater, fladbrød, pita og grøntsagsstænger. I den her squash tzatziki er agurken erstattet med squash. Det giver en lækker version af den velkendte dip.
Squash tzatziki kan typisk holde sig i 3 dage i en tætlukket beholder på køl.
På jagt efter god dip? Prøv også baba ganoush – auberginedip eller muhammara – mellemøstlig peberfrugtdip
Squash tzatziki
Antal
4
personerTid
20
minutesIngredienser
1 squash
2 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg, presset
1 tsk olivenolie
1 tsk citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Vejledning
- Riv squashen groft på en rivejern. Pres forsigtigt væden ud af squashen – brug enten en si eller et osteklæde.
- Bland det sammen med yoghurt, hvidløg, olivenolie og citronsaft.
- Smag til med salt og peber.