Squash tzatziki
| |

Squash tzatziki

Du kender helt sikkert den lækre græske klassiker, tzatziki. Den lækre dip er en af mine favoritter fra det græske køkken, og er perfekt til salater, fladbrød, pita og grøntsagsstænger. I den her squash tzatziki er agurken erstattet med squash. Det giver en lækker version af den velkendte dip. 

Squash tzatziki kan typisk holde sig i 3 dage i en tætlukket beholder på køl.

På jagt efter god dip? Prøv også baba ganoush – auberginedip eller muhammara – mellemøstlig peberfrugtdip

Squash tzatziki

Antal

4

personer
Tid

20

minutes

Ingredienser

  • 1 squash

  • 2 dl græsk yoghurt

  • 1 fed hvidløg, presset

  • 1 tsk olivenolie

  • 1 tsk citronsaft

  • Salt og friskkværnet peber

Vejledning

  • Riv squashen groft på en rivejern. Pres forsigtigt væden ud af squashen – brug enten en si eller et osteklæde. 
  • Bland det sammen med yoghurt, hvidløg, olivenolie og citronsaft. 
  • Smag til med salt og peber. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *