Rødbedechips
Rødbedechips er en sund og lækker snack, som kan tilfredsstille dit behov for noget salt og sprødt. Rødbeder har en naturlig sødme og er rige på antioxidanter og fibre, hvilket gør dem til en god ingrediens til at lave chips.
Du kan spise rødbedechips som en sund snack, eller som en lækker tilføjelse til en salat eller en sandwich. De er også perfekte til at servere som en appetizer til gæster.
Hvis du har nogle rødbeder, som nærmer sig sidste holdbarhed er det perfekt at trylle dem om til nogle lækre, sprøde rødbedechips, så du på den måde undgpr madspild.
Prøv også hjemmelavet sød kartoffel chips eller sprøde rugbrødschips
Rødbede chips
4
personer15
minutes35
minutesIngredienser
4 rødbeder
4 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1/2 tsk. sort peber
Vejledning
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Vask og skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
- Tør skiverne med et viskestykke eller køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt.
- Bland olivenolie, salt og peber i en skål.
- Vend rødbede skiverne i olien, så de er godt dækket.
- Placer skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 20 minutter eller indtil chipsene er sprøde. Server straks som en sund og lækker snack.
Prøv også hjemmelavet sød kartoffel chips eller sprøde rugbrødschips
One Comment