Grønkålsvafler
| | |

Grønkålsvafler

De her grønkålsvafler er så lækre, og er en god måde at få noget lækkert og sprødt, som samtidig er sundt. Det gode ved dem er, at de kan spises alle tidspunkter på dagen. De er perfekte til morgenmad med lidt yoghurt, nødder, bær eller frugt, til frokost med en frisk salat, avocado, halloumi og rødbedehummus. Grønkålsvafler kan både spises varme og kolde, og kan også bruges til madpakke.

Hvis du har nogle grøntsager i køleskabet, som nærmer sig sidste holdbarhedsdato, er det perfekt at rive dem i madvafler. På den måde får du dine madvarer brugt, fremfor de ender i skraldespanden. 

På jagt efter nem frokost? Prøv også kisir – tyrkisk bulgursalat eller halloumiburger

Grønkålsvafler

Antal

4

personer
Arbejdstid

20

minutes
Tid i alt

30

minutes

Ingredienser

  • 200 g. grønkål, finthakket (frisk eller frossen)

  • 3  æg

  • 2 dl mælk

  • 75 g. revet mozzarella

  • 150 g. mel

  • 0,5 tsk bagepulver

  • 1 tsk salt

  • Friskkværnet peber 

  • Madlavningsolie til stegning

Vejledning

  • Forvarm dit vaffeljern og spray det let med madlavningsolie for at forhindre, at vaflerne klæber.
  • Kom alle ingredienser i en stor skål. Rør blandingen godt sammen, så der ikke er klumper. 
  • Hæld en passende mængde dej på dit forvarmede vaffeljern og luk låget. Bag vaflerne, indtil de er gyldnebrune og sprøde.
  • Gentag processen, indtil al dej er brugt, og hold de færdige vafler varme med staniol, mens du laver resten.
  • Server de varme vafler med dine foretrukne toppings som halloumi, avocado, falafler eller en frisk salat.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *