Amerikanske blåbærpandekager
Når du er sulten for sjov…
Med tykke amerikanske blåbærpandekager går du aldrig galt i byen. Det er en lækker og sød snack, der er populær over hele verden. De amerikanske pandekager er både perfekt til den ultimative brunch, men også som en snack i løbet af dagen til den søde tand eller som dessert.
Det er ikke svært at forstå, hvorfor blåbærpandekager er så populære. Blåbær er søde og saftige, og de giver pandekagerne en dejlig frugtsmag.
Hvis du har nogle bær, som nærmer sig sidste holdbarhed, så er det perfekt at bruge dem i oandekager. Du kan også fryse bærrene ned, og bruge dem i pandekager.
Blåbærpandekager kan både spises som de er, men du kan også servere dem med ahornsirup, flormelis og friske blåbær, eller is, marmelade eller andet frisk frugt.
Det var en lækker og nem opskrift på pandekager. Jeg håber, du vil prøve at lave dem selv!
Prøv også bananpandekager eller sunde spinatpandekager.
Amerikanske blålbærpandekager
4
personer30
minutes30
minutesIngredienser
250 g mel
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
2 dl mælk
3 æg
3 spsk smeltet smør
100 g blåbær, friske eller frosne
Vejledning
- Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en stor skål.
- Tilsæt mælk, æg og smør og pisk godt sammen indtil dejen er glat.
- Vend forsigtigt blåbær i dejen.
- Opvarm en pande over medium varme, og kom lidt smør eller olie på.
- Brug en stor ske eller et decilitermål til at hælde dejen på panden, og form pandekagerne til ønsket størrelse.
- Steg pandekagerne i ca. 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne og gennembagte.
- Server pandekagerne med lidt ekstra blåbær på toppen og evt. lidt ahornsirup eller flormelis.
6 Comments