Vegetariske quesadillas med cheddar, peberfrugt og majs
Jeg elsker det mexicanske køkken, og quesadillas er bestemt en af årsagerne. De her vegetariske quesadillas har en dejllig sprød og gylden tortilla og er fyldt med det lækreste grøntsagsfyld med spicy krydderier og smeltet ost.
Her får du opskriften på lækre vegetariske quesadillas med masser af cheddarost, peberfrugt og majs. Det er en ret, som er let og hurtig at lave både til frokost og aftensmad. Server evt. dine quesadillas sammen med guacamole, pico de gallo, frijoles refritos og lune nachos.
Lær hvordan du laver hjemmelavede tortillas.
Elsker du også det mexicanske køkken? Prøv også chili cin carne og huevos rancheros
Vegetariske quesadillas med cheddar, peberfrugt og majs
4
personer40
minutesIngredienser
8 store tortillas
200 g. cheddarost, revet
1 rød peberfrugter, hakket
1 løg, hakket
250 g. majs
1 tsk spidskommen
1 tsk paprika
Salt og friskkværnet peber
Smør eller olie til stegning
Vejledning
- Varm en stor pande over medium varme og tilsæt smør eller olie.
- Tilsæt de hakkede løg og peberfrugter til panden. Sautér dem indtil de er bløde og begynder at karamellisere, ca. 5 minutter.
- Tilsæt majs, spidskommen, paprika, salt og peber til grøntsagerne. Rør godt og lad det simre i yderligere 2-3 minutter. Fjern grøntsagsblandingen fra panden og læg den til side.
- I samme pande, som du brugte til grøntsagerne, skal du placere en tortilla og drysse den ene halvdel af tortillaen med ca. 25 g. revet ost.
- Fordel lidt af grøntsagsblandingen over osten, og fold den anden halvdel af tortillaen over fyldet.
- Steg quesadillaen i panden indtil den er gyldenbrun og osten smelter ca. 2-3 minutter på hver side. Gentag processen for de resterende quesadillas.
- Skær alle quesadillas over på midten, og server dem varme med creme fraiche.