Squash carpaccio
Squash carpaccio er en lækker vegetarisk forret eller anretning, som bare smager skønt.
Retten er et dejligt vegetarisk alternativ til den velkendte carpaccio af tyndskåret kalveinderlår. Samtidig ser retten så smuk ud på en tallerken med alle sine skønne farver.
Squash carpaccio er en ideel forret til sommermåltider, når squash er i sæson og ekstra frisk. Den er åde perfekt til en let frokost eller som en forret.
Retten laves af helt tyndt skåret squash, som toppes med en lækker dressing af olivenolie, citronsaft, hvidløg og honning. Derudover toppes retten med gedeost, hakkede valnødder og frisk dild.
Carpaccio kan sagtens forberedes i god tid og opbevares på køl frem til servering. Derfor er det også en rigtig god ret at servere, når der kommer gæster. Så du kan bruge tid med dine gæster fremfor at stå i køkkenet.
Leder du efter en lækker forret? Prøv også rødbede carpaccio eller cremet jordskokkesuppe
Squash carpaccio
4
personer30
minutesIngredienser
1,5 squash (gule eller grønne)
150 g gedeost
50 g valnødder, groft hakket
Frisk dild til pynt
- Dressing
3 spsk olivenolie
Saft fra 0,5 citron
1 fed hvidløg, presset
1 tsk honning
Salt og friskkværnetpeber
Vejledning
- Vask squashene grundigt og skær dem i meget tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern.
- Anret de tynde squashskiver på en tallerken i et enkelt lag.
- Smulder gedeosten jævnt over squashskiverne.
- Drys de groft hakkede valnødder og friskakket dild over retten.
- I en lille skål kombineres olivenolie, citronsaft, hvidløg og honning. Pisk det sammen og smag til med salt og peber.
- Drys dressingen jævnt over retten.
One Comment