Sprøde jalapeno poppers med ost
Jalapeno poppers er en krydret lille snack, som smager så skønt. Jalapeno peberen har en krydret og stærk smag. Den stærke smag dæmpes af en blanding af mild flødeost og cheddar. Og så har den et sprødt lag af panering, som gør at der kommer lidt sprødt bid i.
Jalapeno poppers er lækkert til en let frokostanretning, som en del af et tapasbord eller som tilbehør til grillmad om sommeren. Server den f.eks. som tilbehør til en melonsalat med feta og mynte, græsk orzo salat og grillet blomkål med pesto.
På jagt efter noget lækkert til frokosten? Prøv også vegetariske quesadillas med cheddar, peberfrugt og majs eller pestosnegle med parmesan
Sprøde jalapeno poppers med ost
4
personer30
minutesIngredienser
12 friske jalapenos, skåret i halve og frø fjernet
100 g cheddarost, revet
100 g. flødeost
½ tsk paprika
2 æg, let pisket
50 g. mel
4 spsk rasp
1 tsk salt
1/2 tsk sort peber
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk løgpulver
Vejledning
- Flæk dine jalapenos på langs, og brug en teske til at fjerne frøene.
- Bland flødeost, cheddar og paprika, og kom blandingen ind i dine halverede jalapenos.
- Bland mel, salt, sort peber, hvidløgspulver og løgpulver i en skål.
- Dyp hver jalapeno-halvdel først i melblandingen, derefter i letpisket æg og til sidst i raspen, så de er jævnt dækkede.
- Gentag processen med at dyppe dine jalapenos i æg og rasp en gang til for en dobbeltpanering, hvis du ønsker ekstra sprødhed.
- Bag dem i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
- Server dem straks med lidt cheddar på toppen, og server evt. med lidt creme fraich.
One Comment