jalapeno poppers
| |

Sprøde jalapeno poppers med ost

Jalapeno poppers er en krydret lille snack, som smager så skønt. Jalapeno peberen har en krydret og stærk smag. Den stærke smag dæmpes af en blanding af mild flødeost og cheddar. Og så har den et sprødt lag af panering, som gør at der kommer lidt sprødt bid i.

Jalapeno poppers er lækkert til en let frokostanretning, som en del af et tapasbord eller som tilbehør til grillmad om sommeren. Server den f.eks. som tilbehør til en melonsalat med feta og mynte, græsk orzo salat og grillet blomkål med pesto.

På jagt efter noget lækkert til frokosten? Prøv også vegetariske quesadillas med cheddar, peberfrugt og majs eller pestosnegle med parmesan

Sprøde jalapeno poppers med ost

Antal

4

personer
Tid

30

minutes

Ingredienser

  • 12 friske jalapenos, skåret i halve og frø fjernet

  • 100 g cheddarost, revet

  • 100 g. flødeost

  • ½ tsk paprika

  • 2 æg, let pisket

  • 50 g. mel

  • 4 spsk rasp

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk sort peber

  • 1/2 tsk hvidløgspulver

  • 1/2 tsk løgpulver

Vejledning

  • Flæk dine jalapenos på langs, og brug en teske til at fjerne frøene. 
  • Bland flødeost, cheddar og paprika, og kom blandingen ind i dine halverede jalapenos. 
  • Bland mel, salt, sort peber, hvidløgspulver og løgpulver i en skål.
  • Dyp hver jalapeno-halvdel først i melblandingen, derefter i letpisket æg og til sidst i raspen, så de er jævnt dækkede.
  • Gentag processen med at dyppe dine jalapenos i æg og rasp en gang til for en dobbeltpanering, hvis du ønsker ekstra sprødhed.
  • Bag dem i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. 
  • Server dem straks med lidt cheddar på toppen, og server evt. med lidt creme fraich. 

Similar Posts

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *