Spinatvafler
De her spinatvafler er så lækre og flotte med den skønneste grønne farve, og er en god måde at få noget lækkert og sprødt, som samtidig er sundt. Spinatvafler er utroligt alsidige og kan spises til enhver tid på dagen. De er gode til morgenmad med lidt yoghurt, nødder, bær eller frugt, til frokost med en frisk salat eller som et let måltid med en avocado, halloumi, falafler og hummus med soltørrede tomater. De er også fantastiske som en sund snack, både varme og kolde, og kan også bruges på madpakken.
Prøv også grøntsagsvafler
På jagt efter nem frokost? Prøv også pestosnegle med parmesan eller tomattærte
Spinatvafler
4
personer20
minutes30
minutesIngredienser
150 g. spinat, hakket, frisk eller frossen
3 æg
1,5 dl mælk
200 g. mel
0,5 tsk bagepulver
1 tsk salt
Friskkværnet peber
Madlavningsolie til stegning
Vejledning
- Forvarm dit vaffeljern og spray det let med madlavningsolie for at forhindre, at vaflerne klæber.
- Blend spinaten, og kom alle ingredienser i en stor skål. Rør blandingen godt sammen, så der ikke er klumper.
- Hæld en passende mængde dej på dit forvarmede vaffeljern og luk låget. Bag vaflerne, indtil de er gyldnebrune og sprøde.
- Gentag processen, indtil al dej er brugt, og hold de færdige vafler varme med staniol, mens du laver resten.
- Server de varme vafler med dine foretrukne toppings som yoghurt, sirup, avocado eller en frisk salat.
One Comment