Rødebedepure – Nem opskrift til lækker rødebedespread
Rødbedepure er super lækkert – og så er det nemt og hurtigt at lave. Jeg elsker at lave et stort glas, som kan stå på køl, så jeg altid har noget til en hurtig snack eller til frokost.
Jeg benytter rødbedepure som dip til grøntsagsstænger og sprødt brød, men også som smørrelse i sandwiches, wraps og pita og til salater.
Rødbedepure har en flot, intens pink farve, som ser super lækker og indbydende ud – og som pifter selv den kedeligste frokost op.
Rødebedepure – Nem opskrift til lækker rødebedespread
4
personer10
minutes30
minutesIngredienser
4 rødbeder
1 dl piskefløde
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg, presset
1 håndfuld frisk persille
Salt og peber
Vejledning
- Skræl rødbederne og skær dem i grove tern. Kog dem til de er møre.
- Kom rødbeder, piskefløde, olivenolie, hvidløg og persille i en blender og blend til rødbedepuréen har en ensartet konsistens og er helt glat.
- Tilsæt lidt kogevand, fløde eller olivenolie for en tyndere konsistens.
- Smag til med salt og peber.
One Comment