Hjemmelavet remoulade
Hjemmelavet remoulade er bare så lækkert. Det kan spises til et væld af retter, så som fiskefillet, fiskefrikadeller, smørebrød med roastbeef og stegte løg, pommes frites, burgere eller hotdogs.
Når man laver remoladen derhjemme kan man tilsætte masser af grøntsager og lækre krydderier, så man får den præcis som man kan lide den. Man kan altså lave en langt bedre remoulade end den man kan købe i butikerne.
Min remoulade er ikke helt så gul, men det kan du sagtens justere ved at tilsætte mere gurkemeje.
Elsker du hjemmelavet dipper og suacer? Prøv også hjemmelavet ketchup og hjemmelavet mayonnaise.
Hjemmelavet remoulade
1
portion10
minutesIngredienser
2 dl mayonnaise (evt hjemmelavet mayonnaise)
1 spsk sennep
1 gulerod, finthakket
2 spsk kapers, finthakket
2 spsk syltede agurker, finthakket
1 spsk løg, finthakket
Saft af 1/2 citron
1 tsk sukker
½ tsk gurkemeje
½ tsk karry
½ tsk stødt spidskommen
Salt
Friskkværnet peber
Vejledning
- Kom gulerod, kapers, syltede agurker og løg i en food processor og kør den til det er helt finthakket.
- Kom ingredienserne i en skål og tilsæt mayonnaise og sennep.
- Smag remouladen til med citronsaft og krydderierne.
- Kom den hjemmelavede remoulade i et lufttæt glas eller en beholder og opbevar den i køleskabet i op til en uge.