ranch dressing
| |

Ranch dressing

Denne ranch dressing er bare så lækker med en cremet tekstur og skønne smag af krydderurter. Den er perfekt til salater, sandwiches, wraps, pita, bagte kartofler og som dip til grøntsagsstænger. 

Prøv den f.eks. til græsk orzo salat eller græsk salat

Hvis du har besøgt USA, så har du formentligt allerede smagt den lækre ranch dressing, som spises til masser af retter. 

Du kan godt variere urterne i dressingen alt efter hvad dressingen skal spises til og hvilke urter du lige har. Jeg bruger typisk dild, purløg og persille. Men du kan sagtens undlade nogle af dem, eller tilføje nogle andre.

Den kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge.

Prøv også Haydari – tyrkisk dip med feta og bagt peberfrugt eller Harissa

Ranch dressing

Antal

4

personer
Arbejdstid

5

minutes
Tid i alt

35

minutes

Ingredienser

  • 1 dl mayonnaise

  • 1,5 dl creme fraiche

  • 0,5 dl kærnemælk (juster mængden efter ønsket konsistens)

  • 1 spsk hvidvinseddike eller citronsaft

  • 1/2 tsk hvidløgspulver

  • 1/2 tsk løgpulver

  • 1 spsk frisk dild, finthakket

  • 1 spsk frisk persille, finthakket

  • 1 spsk frisk purløg, finthakket

  • Salt og friskkværnet peber

Vejledning

  • Vask og finhak den friske dild, persille og purløg. Sæt dem til side.
  • Bland mayonnaise og creme fraiche i en skål.
  • Tilsæt kærnemælk og hvidvinseddike eller citronsaft til blandingen. Rør godt indtil konsistensen er jævn og glat. Hvis du ønsker en tyndere dressing, kan du tilføje mere kærnemælk.
  • Tilsæt hvidløgspulver, løgpulver, og de finthakkede friske urter til blandingen. Rør indtil alle ingredienser er godt blandet.
  • Smag til med salt og peber.
  • Dæk skålen til og lad dressingen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter før servering for at smagen kan udvikle sig.

Similar Posts

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *