Pizzasauce – nem opskrift på den bedste hjemmelavede pizzasauce
Hjemmelavede pizzaer smager bare skønt! Og med grundopskriften på en nem og hurtig pizzasauce med tomat, olivenolie og hvidløg er du klar til at lave dine egne hjemmelavede pizzaer. Jeg foretrækker min pizza med en tynd og sprød bund og med meget lidt fyld. Derfor er det også ekstra vigtigt, at tomatsaucen smager himmesk.
Når du skal komme saucen på din pizzadej bør den altid være kold. Hvis pizzasaucen er varm ender du med at ‘koge’ din dej. Derudover skal du ikke komme for meget pizzasauce på din pizza. For meget pizzasauce vil ende med at gøre din bund blød.
Pizzasauce kan sagtens holde sig en uge i køleskabet, så du kan sagtens lave den i forvejen. Pizzasaucen kan også fryses ned, og gemmes til næste gang du skal lave hjemmelavede pizzaer.
Hvis du har mere pizzasauce til overs efter at du har lavet pizzaer kan du benytte det i en god tomatsauce til pasta, i en sandwich eller til enchiladas.
Pizzasauce – nem opskrift på den bedste hjemmelavede pizzasauce
3
dl5
minutes5
minutesIngredienser
1 dåse hakkede tomater
1 spsk tomatpure
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 tsk tørret oregano, eller en lille håndfuld friske blade
1 tsk tørret basilikum, eller en lille håndfuld friske blade
1 tsk tørret timian, eller en lille håndfuld friske blade
1 tsk salt
Vejledning
- Kom alle ingredienser i en blender eller minihakker og blend til det har en ensartet konsistens.
- Smag pizzasaucen til med salt, peber, oregano, basilikum og timian
- Kom 2 spsk. sauce på hver pizzabund. Smør pizzasaucen helt ud til kanten af pizzaen.
One Comment