pestosnegle med parmesan
| | | |

Pestosnegle med parmesan

De her pestosnegle smager bare så lækkert med den bløde dej og dejlige smag af pesto og parmesan. Det er et lækkert twist til den klassiske pizzasnegl. Pestosnegle er lækkert som en hurtig snack eller mellemmåltid, men også gode til madpakken eller til brunchbordet. 

Lær at lave din egen hjemmelavede pesto med basilikum 

Pestosneglene kan laves med din farvorit pesto og ost. Jeg bruger typisk en basilikumpesto og en god, velsmagende parmesanost. men du kan sagtens benytte en tomatpesto og mozzarella eller en anden kombination. Hvis du ikke vil have vegetariske pestosnegle kan du også tilføje lidt kød, såsom pancetta eller serano.

Lær at lave din egen hjemmelavede tomatpesto

Pestosnegle kan sagtens fryses ned. Derfor kan du sagtens lave en god stor portion, og fryse nogle af dem ned, så du altid har lækkert bagværk ved hånden uanset om det er til en nem frokost eller til madpakken. 

På jagt efter andre gode sager til frokosten eller madpakken? Prøv også tomattærte eller tærte med feta og spinat

Pestosnegle med parmesan

Antal

12

stk
Arbejdstid

1

hour 
Tid i alt

2

hours 

Ingredienser

  • Dej
  • 350 g hvedemel

  • 1 tsk sukker

  • 1 tsk salt

  • 25 g. gær

  • 225 ml. lunkent vand

  • 2 spsk olivenolie

  • Fyld
  • 100 g. basilikum pesto (købt eller hjemmelavet)

  • 120 g. revet parmesanost

Vejledning

  • Begynd med at forberede dejen. I en stor skål kombineres hvedemel, sukker, og salt.
  • I en lille skål opløses gæren i det lunkne vand. Tilsæt herefter olivenolie.
  • Hæld den opløste gær og olivenolie over de tørre ingredienser i skålen. Ælt dejen, indtil den er glat og elastisk – brug gerne en røremaskine..
  • Dæk skålen med et viskestykke, og lad dejen hæve i ca. 1 time indtil den er fordoblet i størrelse.
  • Rul dejen ud til en rektangel på en let meldrysset overflade, cirka 30×40 cm.
  • Spred et jævnt lag pesto over dejen og drys parmesanost over.
  • Rul dejen stramt sammen fra den lange side, så du får en lang roulade.
  • Skær rouladen i 12 lige store skiver.
  • Placér skiverne i en smurt fad eller bradepande.
  • Dæk bradepanden med et rent klæde og lad sneglene hæve i yderligere 30-40 minutter.
  • Forvarm ovnen til 180°C. Bag sneglene i ovnen i 20-25 minutter indtil de er gyldne og let sprøde.
  • Lad dem køle lidt af inden du serverer dem.

Similar Posts

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *