persillepesto
|

Persillepesto

Persillepesto er en skøn og smagfuld pestosauce, som har den flotteste grønne farve. Pestoen stammer oprindeligt fra Italien, og er perfekt til alt fra pastaretter, salater, brød og sandwiches. Prøv det f. til foccacia eller fladbrød.  

Du kan også tilsætte pesto til sommerens salater eller grillede kartofler.  Når du laver persille pesto kan du både benytte bredbladet persille og kruspersille. 

Persillepesto kan holde sig i en uges tid på køl i en tætlukket beholder. Den kan også fryses ned i en lufttæt beholder og tages op, når du har brug for den.

Prøv også tomatpesto eller spinatpesto.

Persillepesto

Antal

4

personer
Arbejdstid

10

minutes

Ingredienser

  • 2 håndfulde persille med stilk

  • 50 g valnødder

  • 40 g parmesan

  • 1 fed hvidløg

  • 1 dl olivenolie

  • Saften fra 0,5 citron

  • salt og peber

Vejledning

  • Tilsæt persille, valnødder, parmesan, hvidløg og olivenolie til en blender, og blend det hele sammen.
  • Tilsæt mere olivenolie for en tyndere konsistens.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *