Iskaffe
|

Iskaffe

Iskaffe er den perfekte forfriskning på en varm sommerdag. Kaffen er let og hurtig at lave, og perfekt til at slukke tørsten og få en kølig pause i varmen. 

Jeg benytter typisk en smule karamelsirup i min iskaffe, for at tilsætte en dejlig sød smag. 

Prøv også lækker kaffesmoothie eller cremet matcha latte

Iskaffe

Antal

1

person
Arbejdstid

5

minutes

Ingredienser

  • 1,5 dl stærk kaffe, afkølet til stuetemperatur.

  • 2 dl mælk (skummetmælk, sødmælk, mandeldrik eller dit foretrukne alternativ).

  • 1 tsk sukker

  • Isterninger

Vejledning

  • Bryg stærk kaffe og lad den afkøle til stuetemperatur. Du kan med fordel lave en stor portion og opbevare noget på køl i køleskabet eller fryseren, så du altid let kan lave iskaffe en anden gang.
  • Tilsæt sukker til den afkølede kaffe og rør grundigt til det er opløst.
  • Tilsæt mælken til kaffen og rør godt.
  • Fyld et glas med isterninger, og hæld kaffeblandingen over isterningerne i glasset.
  • Hvis du ønsker at gøre iskaffen ekstra smovset, kan du tilføje lidt flødeskum og sirup, såsom vaniljesirup eller karamelsirup.

Prøv også lækker kaffesmoothie

Similar Posts

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *