Iskaffe
|

Iskaffe

Iskaffe er den perfekte forfriskning på en varm sommerdag. Kaffen er let og hurtig at lave, og perfekt til at slukke tørsten og få en kølig pause i varmen. 

Jeg benytter typisk en smule karamelsirup i min iskaffe, for at tilsætte en dejlig sød smag. 

Prøv også lækker kaffesmoothie eller cremet matcha latte

Iskaffe

Antal

1

person
Arbejdstid

5

minutes

Ingredienser

  • 1,5 dl stærk kaffe, afkølet til stuetemperatur.

  • 2 dl mælk (skummetmælk, sødmælk, mandeldrik eller dit foretrukne alternativ).

  • 1 tsk sukker

  • Isterninger

Vejledning

  • Bryg stærk kaffe og lad den afkøle til stuetemperatur. Du kan med fordel lave en stor portion og opbevare noget på køl i køleskabet eller fryseren, så du altid let kan lave iskaffe en anden gang.
  • Tilsæt sukker til den afkølede kaffe og rør grundigt til det er opløst.
  • Tilsæt mælken til kaffen og rør godt.
  • Fyld et glas med isterninger, og hæld kaffeblandingen over isterningerne i glasset.
  • Hvis du ønsker at gøre iskaffen ekstra smovset, kan du tilføje lidt flødeskum og sirup, såsom vaniljesirup eller karamelsirup.

Prøv også lækker kaffesmoothie

Similar Posts

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *