baeredygtig-blog-potter-af-dåser

Gem dine glas og konservesdåser

Glas og konservesdåser ender ofte i containeren. Men glas og konservesdåser er ellers super gode til opbevaring i hjemmet. De kan bruges på mange forskellige og kreative måder, og resultatet ser ofte rigtig flot ud. Samtidig er det et godt sparetip, da du ellers skulle bruge penge på opbevaringsløsninger. Og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for, hvordan glas og konservesdåser kan bruges.

Glas kan både bruges i køkkenet til drikkeglas og opbevaring af tørvarer, såsom ris, linser, gryn, korn eller kaffe og te. De kan også bruges til opbevaring af hjemmelavede syltede rødløg, agurker eller ingefær eller en hjemmerørt mayo eller hjemmelavet pesto. Derudover er glassene gode på badeværelset, hvor de både kan bruges som tandbørstekrus eller til vatrondeller, vatpinde, kosmetik eller hårspænder og elastikker.

Derudover er både glas og konservesdåser gode til at dyrke planter i eller have blomster i.

Sådan får du dine glas og dåser helt rene

Når du skal gemme dine glas og konservesdåser er det altid en god ide at rengøre dem grundigt. Vask glasset eller dåsen grundigt indeni med almindelig opvaskemiddel. Hvis du gerne vil have mærket af, hjælper det ofte at ligge glasset eller dåsen i blød. Så kan det ofte gnides af.

Similar Posts

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.