Coleslaw
| | |

Coleslaw

Coleslaw er en dejlig sprød salat med en cremet mayonnaise-baseret dressing. Salaten smager skønt i sig selv, men komplementerer også mange andre retter. Prøv den f.eks. i en lækker burger, sandwich, som kontrast til krydrede retter  eller sammen med grillmad om sommeren. 

Hjemmelavet coleslaw salat er lavet af få og enkle ingredienser, primært kål og gulerødder, som er skåret i fine og tynde strimler. Den friske, knasende kål og gulerødder giver en skøn knasende salat, mens dressingen gør, at salaten på ingen måde er tør og kedelig. 

Leder du efter en lækker salat? Prøv også kisir – tyrkisk bulgur salat eller waldorfsalat

Coleslaw

Antal

4

personer
Arbejdstid

15

minutes
Arbejdstid

1

hour 

Ingredienser

  • Salat
  • 0,5 lille hvidkålshoved, fintsnittet 

  • 5 gulerødder, fintsnittet

  • Dressing
  • 1,5 dl creme fraiche 18 % eller 38 %

  • 0,5 dl mayonnaise  

  • 1 spsk æblecidereddike

  • 1 spsk sukker

  • 1 tsk sennep

  • 1/2 tsk salt

  • Friskkværnet peber

Vejledning

  • Vask og snit grøntsagerne.
  • I en skål kombineres creme fraiche, mayonnaise, æblecidereddike, sukker, sennep, salt og sort peber.
  • Rør godt, indtil alle ingredienserne er godt blandet, og dressingen er cremet.
  • Bland gulerødder, kål og dressing i en stor skål, og rør godt, så dressingen er fordelt ud i hele salaten.
  • Dæk skålen med plastfolie eller et låg og sæt den i køleskabet i mindst en time, så coleslaw kan trække smag og blive kold.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *