Bananpandekager
Bananpandekager smager simpelthen fantastisk og så er de nemme at lave.
Hvis du har nogle bananer derhjemme, som er begyndt at få brune pletter og se lidt triste ud, så er det helt perfekt at trylle dem om til lækre bananpandekager.
Bananpandekager kan typisk holde sig i 3-4 dage på køl.
Find opskriften på lækker, svampet banankage her – undgå at smide dine bananer ud.
Bananpandekager
Antal
2
personerArbejdstid
30
minutesTid i alt
30
minutesIngredienser
2 bananer, moste
2 æg
2 dl havregryn
2 dl mel
2 dl mælk, havredrik eller mandeldrik
2 tsk vaniljesukker
En knivspids salt
Smør til stegning
Vejledning
- Mos bananerne i en stor skål
- Bland alle ingredienser i og pisk godt sammen
- Steg pandekagerne på en pande på middelvarme til de er let gyldne på begge sider
Noter
- Server med creme fraiche, friske bær og mynte eller sukker og marmelade
3 Comments