bananpandekager - undgå madspild
Mad | Snacks | Undgå madspild

Bananpandekager

Bananpandekager smager simpelthen fantastisk og så er de nemme at lave.

Hvis du har nogle bananer derhjemme, som er begyndt at få brune pletter og se lidt triste ud, så er det helt perfekt at trylle dem om til lækre bananpandekager.

Bananpandekager kan typisk holde sig i 3-4 dage på køl.

Find opskriften på lækker, svampet banankage her – undgå at smide dine bananer ud.

Bananpandekager

Antal

2

personer
Arbejdstid

30

minutes
Tid i alt

30

minutes

Ingredienser

  • 2 bananer, moste 

  • 2 æg

  • 2 dl havregryn

  • 2 dl mel

  • 2 dl mælk, havredrik eller mandeldrik

  • 2 tsk vaniljesukker

  • En knivspids salt

  • Smør til stegning

Vejledning

  • Mos bananerne i en stor skål
  • Bland alle ingredienser i og pisk godt sammen
  • Steg pandekagerne på en pande på middelvarme til de er let gyldne på begge sider

Noter

  • Server med creme fraiche, friske bær og mynte eller sukker og marmelade

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *